معاینه دورهای موی دخترانمان (پدیکلوز) توسط مربی محترم بهداشت
۱۶ اکتبر، روز جهانی غذا است.
یکی از اهداف اصلی این روز، ترویج و آگاهیبخشی درباره تغذیه سالم است. تغذیه سالم شامل مصرف متعادل و متنوع مواد غذایی است که بتواند نیازهای روزانه بدن به ویتامینها، مواد معدنی، پروتئینها و سایر مواد مغذی را برطرف کند.
روز جهانی غذا بر اهمیت مصرف مواد غذایی تازه و طبیعی نیز تاکید دارد. استفاده کمتر از غذاهای فرآوری شده و توجه به کیفیت مواد مصرفی یکی از اصول اساسی تغذیه سالم است که در این روز مورد توجه قرار میگیرد. این روز همچنین به اهمیت جلوگیری از هدررفت غذا و مدیریت بهتر منابع غذایی میپردازد.